HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Zomerse Kinderwerkplaats bij HORNBACH

Maak je eigen fotolijst voor de mooiste vakantieherinneringen

Zaterdag 20 juli opent HORNBACH zijn deuren voor de zomereditie van de Kinderwerkplaats. De klussers van de toekomst kunnen zelf een fotolijstje maken, speciaal voor vakantiekiekjes. De zomervakantie is namelijk begonnen en die zorgt voor herinneringen om in te lijsten!

“Dankzij de Kinderwerkplaats van HORNBACH hoeven kinderen zich op zaterdag 20 juli niet te vervelen”, zegt Maarten Post, Hoofd Inkoop en Marketing van HORNBACH. “Met een duidelijk stappenplan kunnen ze lekker aan de slag met o.a. lijm, gras, zand en kunstbloemen om hun fotolijstjes te versieren naar een zelfgekozen thema. Wordt het een strandthema met schelpen en stenen, of een campeerthema met bloemen en gras? Onze medewerkers zijn de hele dag aanwezig om de kinderen te helpen en handige, creatieve klustips te geven. We zijn op alles voorbereid!”

 

Gratis deelname én materiaal
Op zaterdag 20 juli, tussen 10.00 en 16.00 uur, zijn alle kinderen van 4 tot 10 jaar oud welkom bij de Kinderwerkplaats van HORNBACH. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. HORNBACH zorgt voor begeleiding en voldoende materialen, waarmee elke kleine klusser een persoonlijke fotolijst kan maken voor thuis. Lukt het niet om een fotolijstje helemaal af te krijgen? Geen man overboord! Dan mogen de benodigde materialen gewoon mee naar huis worden genomen om het knutselproject thuis af te maken.

 

Meer informatie? Kijk dan op de website: hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Lees ook ...