Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

ZZF-patiënt Jayden (6) en Estavana Polman openen landelijk voetbaltoernooi voor kinderen

Voetbaldagen voor Stichting Zeldzame Ziekten Fonds van start

De aftrap van Voetbaltalent, een landelijk toernooi waarbij gezonde kinderen voetballen voor zieke kinderen, vond afgelopen zaterdag plaats in Zaandam. De 6-jarige Jayden de Pender opende het toernooi samen met wethouder Olthof van de gemeente Zaanstad en topsportster Estavana Polman.

De opening van het voetbaltoernooi trok veel bekijks, mede door de aanwezigheid van Estavana Polman, handbalster en vriendin van Rafael van der Vaart. Patiëntambassadeur Jayden bracht de bal in het spel, waarop wethouder Jeroen Olthof van de gemeente Zaanstad naar het doel trapte en Estavana Polman zijn schot wist te pareren. Vervolgens legden zij de bal op de middenstip voor de kinderteams, die stonden te popelen om hun voetbalkunsten te laten zien. Jayden blies op de fluit, en het toernooi was begonnen. Kinderen van 6 tot 13 jaar voetbalden vervolgens naar hartenlust op afgezette veldjes op de parkeerplaats van Hornbach Zaandam. Ook in en rondom de bouwmarkt zelf waren er allerlei sportactiviteiten voor het Zeldzame Ziekten Fonds. Tegen een kleine bijdrage konden kinderen leuke prijzen winnen met hun hardste schot, verfblikken omschieten en de grabbelton.

Voetbaltalent 2016
Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), SportsGen en Hornbach organiseren het HORNBACH Voetbaltalent 2016. Een voetbaldag voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Tijdens het event zijn er scouts van diverse profclubs aanwezig die speuren naar talent. Daarnaast worden er diverse sportspelletjes georganiseerd, zoals een dribbelparcours, schotmeter en schieten door een gatenmuur. De gehele opbrengst hiervan zal door het ZZF worden besteed aan een onvergetelijke dag voor kinderen die lijden aan een zeldzame ziekte: een dagje uit met het hele gezin naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

De komende zaterdagen zal dit voetbalfeest ook plaatsvinden bij andere Hornbach-vestigingen door heel Nederland. Kijk op www.hornbach.nl/voetbaltalent voor meer informatie.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall