Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

ZZF-patiënt Jayden (6) en Estavana Polman openen landelijk voetbaltoernooi voor kinderen

Voetbaldagen voor Stichting Zeldzame Ziekten Fonds van start

De aftrap van Voetbaltalent, een landelijk toernooi waarbij gezonde kinderen voetballen voor zieke kinderen, vond afgelopen zaterdag plaats in Zaandam. De 6-jarige Jayden de Pender opende het toernooi samen met wethouder Olthof van de gemeente Zaanstad en topsportster Estavana Polman.

De opening van het voetbaltoernooi trok veel bekijks, mede door de aanwezigheid van Estavana Polman, handbalster en vriendin van Rafael van der Vaart. Patiëntambassadeur Jayden bracht de bal in het spel, waarop wethouder Jeroen Olthof van de gemeente Zaanstad naar het doel trapte en Estavana Polman zijn schot wist te pareren. Vervolgens legden zij de bal op de middenstip voor de kinderteams, die stonden te popelen om hun voetbalkunsten te laten zien. Jayden blies op de fluit, en het toernooi was begonnen. Kinderen van 6 tot 13 jaar voetbalden vervolgens naar hartenlust op afgezette veldjes op de parkeerplaats van Hornbach Zaandam. Ook in en rondom de bouwmarkt zelf waren er allerlei sportactiviteiten voor het Zeldzame Ziekten Fonds. Tegen een kleine bijdrage konden kinderen leuke prijzen winnen met hun hardste schot, verfblikken omschieten en de grabbelton.

Voetbaltalent 2016
Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), SportsGen en Hornbach organiseren het HORNBACH Voetbaltalent 2016. Een voetbaldag voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Tijdens het event zijn er scouts van diverse profclubs aanwezig die speuren naar talent. Daarnaast worden er diverse sportspelletjes georganiseerd, zoals een dribbelparcours, schotmeter en schieten door een gatenmuur. De gehele opbrengst hiervan zal door het ZZF worden besteed aan een onvergetelijke dag voor kinderen die lijden aan een zeldzame ziekte: een dagje uit met het hele gezin naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

De komende zaterdagen zal dit voetbalfeest ook plaatsvinden bij andere Hornbach-vestigingen door heel Nederland. Kijk op www.hornbach.nl/voetbaltalent voor meer informatie.

Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Ilse Mijnders
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 426 00 456
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall