Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Consumentenbond geeft Hornbach predicaat Laagste Prijs

Consumentenbond geeft Hornbach predicaat Laagste Prijs

Prijzen doe-het-zelfartikelen 12% lager bij Beste Bouwmarkt van Nederland

Projectbouwmarkt Hornbach heeft opnieuw het predicaat Laagste Prijs ontvangen van de Nederlandse Consumentenbond. De belangenorganisatie onderzocht de prijzen van 250 doe-het-zelfartikelen bij acht verschillende bouwmarktketens. De prijzen van de onderzochte producten, van gereedschap en verf tot bouwmaterialen en tuinartikelen, zijn bij Hornbach gemiddeld 12% goedkoper.

“Wij bieden consumenten altijd de laagste prijs”, laat Hans van Bemmel weten, Hoofd Inkoop Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Het is mooi dat het onafhankelijke onderzoek van de Consumentenbond dit wederom bevestigt. Eind vorig jaar riepen consumenten ons voor de veertiende keer uit tot ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’. Dat we nu opnieuw het predicaat Laagste Prijs ontvangen maakt ons trots. Het laat zien dat wij erin slagen lage prijzen te combineren met een hoog serviceniveau.”

12% goedkoper dan gemiddeld
De Consumentenbond peilde de prijzen van 250 producten. Voornamelijk A-merken uit de productgroepen (elektrisch) gereedschap, sanitair, verf, tuinartikelen, behang, hout en bouwmaterialen. Bij producten waarvan er geen bekend A-merk is, zoals hout of gipsplaat, hebben ze de goedkoopste vergeleken. “Ga je klussen, dan ben je bij Hornbach vrijwel altijd het goedkoopst uit. Deze bouwmarkt is 12% goedkoper dan het gemiddelde prijspeil van bouwmarkten en verdient daarmee dus het predicaat Laagste Prijs.” (Bron: Consumentengids april 2020)

Laagsteprijsgarantie
Hornbach doet niet aan aanbiedingen of kortingsacties. Van Bemmel vervolgt: “En via onze laagsteprijsgarantie zijn we sowieso altijd de goedkoopste. Mocht je bijvoorbeeld bij een andere bouwmarkt een identiek artikel in de aanbieding goedkoper aantreffen, krijg je dat artikel bij ons voor die lagere prijs en nog eens 10% extra als dank voor de tip.”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall