HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

ProjectShow: richt thuis je perfecte werkplaats in

De perfecte werkplaats voor thuis, die maak je natuurlijk zelf. HORNBACH laat je zien hoe. De projectbouwmarkt organiseert in diverse HORNBACH vestigingen in de maanden januari, februari en maart de ProjectShow ‘Werkplaats inrichten’. Meld je aan voor de gratis live demonstratie en ontdek hoe je met eigen handen een uitklapbaar werkblad en een gereedschapswand maakt.

“Van je werkplaats moet je klushart sneller gaan kloppen”, zegt Hoofd Marketing & Communicatie Maarten Post. “Een werkblad met voldoende ruimte, een overzichtelijke wand voor al je gereedschap; het klust zoveel lekkerder. Bovendien, je gereedschap verdient toch gewoon een ereplaats in je werkplaats?”

Stap voor stap
De adviseurs van HORNBACH laten tijdens de ProjectShow zien hoe je een efficiënte werkplaats inricht. Tijdens deze live demonstratie nemen ze je stap voor stap mee. Van het maken van een plan tot de materialen en gereedschappen die je nodig hebt om je eigen werkplaats te bouwen. En heb je vragen over je project, dan worden die tijdens de ProjectShow beantwoord. Zo ga je met alle kennis die je nodig hebt naar huis om direct aan de slag te gaan met jouw project.

Gratis inschrijven
Om alle deelnemers van de ProjectShow de aandacht te geven die ze verdienen, is het aantal plaatsen per show beperkt. “Om zoveel mogelijk klussers op weg te helpen, organiseren we ProjectShows op verschillende data en tijden in diverse HORNBACH vestigingen. Wil je zeker weten dat je een plek hebt, schrijf je dan op tijd in”, raadt Maarten aan. De gratis demonstraties zijn in de maanden januari, februari en maart. “Of je nou een beginnend of gevorderd klusser bent, een efficiënt ingerichte werkplaats is de basis voor elke klusser. Dus iedereen is welkom.”

Inschrijven kan op www.hornbach.nl/projectshow. Hier staan ook de data en tijden waarop alle ProjectShows plaatsvinden bij de verschillende HORNBACH vestigingen.

Lees ook ...