Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

ProjectShow ‘Wanden afwerken’ bij HORNBACH

Live demonstraties met tips en inspiratie voor strakke wanden

De periode van projecten binnenshuis aanpakken is aangebroken. Hét moment om wanden van vers behang, akoestische panelen of trendy wandkussens te voorzien. Voor tips en inspiratie organiseert HORNBACH in diverse vestigingen de gratis ProjectShow ‘Wanden afwerken’. Professionele adviseurs laten deelnemers tijdens live demonstraties zien hoe ze een wand krijgen om trots op te zijn.

De ProjectShow ‘Wanden afwerken’ bestaat uit vier onderdelen. Het begint met de basis: het glad maken van een wand. Stap-voor-stap leren de deelnemers hoe ze een muur met naden en gaten weer spiegelglad krijgen. Het tweede onderdeel van de ProjectShow is het aanbrengen van vliesbehang. Dit is het populaire en sterke alternatief voor papierbehang. De adviseurs van HORNBACH demonstreren hoe eenvoudig het is om een muur van vliesbehang te voorzien. Deel drie gaat over het afwerken van muren met akoestische panelen. Deze wandafwerking zorgt ervoor dat geluid sterk gedempt wordt en de akoestiek in een ruimte direct is verbeterd. Tot slot laten de adviseurs zien hoe je wandkussens bevestigt. Met deze nieuwste decoratietrend blaas je je muren in een handomdraai nieuw leven in.

Leerzaam en inspirerend
De HORNBACH ProjectShow is een interactieve live demonstratie van grote, kleine, complexe of juist simpele projecten. Hoofd Marketing & Communicatie Maarten Post: “De demonstraties zijn leerzaam, inspirerend en leuk. De komende periode laten onze deskundige medewerkers zien hoe je van je wandproject een succes kan maken. Daarbij geven ze waardevolle tips over de meest geschikte materialen en gereedschappen om te gebruiken. En natuurlijk beantwoorden onze medewerkers alle vragen die deelnemers stellen tijdens de ProjectShow.”

Gratis meedoen, schrijf je in
Iedereen kan de ProjectShow ‘Wanden afwerken’ gratis bijwonen bij diverse HORNBACH vestigingen. Het aantal plaatsen is beperkt dus geïnteresseerden moeten zich vooraf inschrijven voor deelname. Maarten: “We organiseren meerdere ProjectShows, verspreid over de maanden oktober, november en december. Dat betekent dat er voldoende plek is voor iedereen die wil leren en zich wil laten inspireren. Wil je helemaal zeker zijn van een plek, schrijf je dan snel in!”

Inschrijven kan op www.hornbach.nl/projectshow. Hier staan ook de data en tijden waarop alle ProjectShows plaatsvinden bij de verschillende HORNBACH vestigingen.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall