Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Optimaal comfort in huis met deze vier najaarstrends

De experts van HORNBACH onthullen de woonwerelden van 2022

Een fijne woonomgeving is nog nooit zo belangrijk geweest. Thuiswerken is niet meer weg te denken uit onze levens, en we brengen meer tijd binnenshuis door dan ooit. Extra belangrijk dus dat onze woning comfortabel, gezellig en inspirerend is. Om het maximale uit elke woonruimte te halen, presenteren HORNBACHs designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten twee keer per jaar de nieuwste woonwerelden. Dit najaar zijn het er maar liefst vier, van knus en rustgevend tot krachtig en knallend.

Of je nou jong of oud bent, een moderne of een meer klassieke smaak hebt, een ervaren of beginnende klusser bent: met de vier nieuwste woonwerelden van HORNBACH geef je elke woning een geweldige nieuwe look.

Comfort Lounge
Echt hout tegen de wanden, zachte natuurlijke stoffen, subtiele retro-elementen: deze inrichting is de tegenpool van de stress van alledag en de digitalisering. De geur van nat hout inademen, kurk onder de voeten voelen, rust en geborgenheid stromen door je lijf. Waarnemen met de zintuigen, dat is het credo van Comfourt Lounge.

Deco Club
Met diepe, gedekte tinten en zachte, hoogwaardige materialen brengt deze woonwereld pure glamour tussen jouw vier muren. Glinsterende elementen, zoals lampen uit messing of gordijnen doorweven met fijne gouddraden, zorgen voor warmte en gezelligheid. Smaakvolle accenten maken je woning net dat cruciale beetje lichter. Deco Club is hét bewijs dat elegantie en donkere kleuren perfect samen kunnen.

Exotic Island
Bam! Het intense kleurenpalet en de tropische flair geven deze woonwereld zijn kracht. Kobalt-turkoois, felgroen, diepviolet, met palmbladeren daartussen: het grauwe alledaagse leven krijgt hier geen vierkante millimeter ruimte. Het leven is één groot avontuur, en met Exotic Island spat die overtuiging van je muren af!

Welcome Home
Warme, gedempte roodtinten, zachte tapijten, mild exotische accessoires: deze woonwereld valt op door zijn uitnodigende gezelligheid en de direct merkbare positieve energie. De geborgenheid stroomt uit elke hoek en duwt de drukke buitenwereld naar de achtergrond. Het feest begint zodra je jouw knusse huis binnenkomt.

In een keer klaar
Je interieur volledig in één stijl inrichten is best veel werk, vooral als je allerlei adressen af moet voor meubels, verf, behang en andere benodigdheden. De vier woonwerelden lossen dat probleem heel simpel op. HORNBACH maakt alle materialen en gereedschappen vanaf vandaag gewoon op één plek verkrijgbaar. Wel zo praktisch. Eén ritje op en neer naar jouw projectbouwmarkt, en dan: klussen maar!

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall