Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
DOENER 2

DOENER 2

DOENER is uit. Editie nummer twee alweer. Een blad voor mensen die doen. Voor diegenen die van aanpakken weten. Een fris, nieuw magazine voor de klussende mens. Over creëren, bouwen, ontwikkelen. Hornbach gaat voor een andere benadering. Zoals vaker. Klussen belicht vanuit een hoogstaand, journalistiek perspectief dit keer.

Ongevraagd verrichten we een kleine verbouwing aan het overvolle medialandschap. We zijn doeners. Doeners die denken dat een smaakvol magazine over de scheppende mens prima past. Een blad ter stimulatie van het doen. Want bij Hornbach komen mensen die iets in beweging zetten. In alles materiaal zien als bouwsteen voor het nieuwe. Vandaar dit blad. Als bouwsteen voor het nieuwe. Voor hen.

Over het magazine
Voor de duidelijkheid: DOENER is géén sponsored magazine, maar een zelfstandige uitgave met Hornbach slechts als afzender. Omdat wij geloven in de kracht van inspirerende verhalen, in de aanstekelijkheid van projecten waar met moed, ziel en zaligheid aan is gewerkt. In DOENER staan dan ook geen advertenties, pr-teksten en andere vormen van zelfpromotie. Alleen maar spannende reportages, indrukwekkende fotoseries en fascinerende portretten, dus.

DOENER – voor 1 euro verkrijgbaar in alle vestigingen van Hornbach en in de webshop – biedt een platform aan wie de wereld als een avontuurlijke speelplaats ziet waar nog geklust kan worden. De verhalen gaan over doeners en het geluk dat zij ondervinden bij het klussen. Over een excentrieke cowboy die naar goud zoekt langs de rivieren van Europa. Hoe je een auto last. Jouw skateboards transformeren tot een elektrische gitaar? En met welke wilde kruiden smeer je eigenlijk kluswonden naar het verleden? Man 2.0 dient over alles wat te weten.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall