Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Pure balance2

Gratis interieuradvies van een professioneel

Onafhankelijke woonstylisten geven advies op maat bij Hornbach

Is jouw interieur toe aan een make-over maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wil je de inrichting en sfeer van je huis helemaal anders, maar twijfel je over de mogelijkheden? Tijdens de interieuradviesdagen in oktober en november, kunnen klanten bij Hornbach terecht voor gratis advies op maat van een professionele woonstylist ter waarde van 95 euro. Inschrijven kan via www.hornbach.nl/interieuradvies (vol=vol).

De onafhankelijke woonstylisten brengen in een persoonlijk gesprek van een uur de wensen en mogelijkheden in kaart. Op basis daarvan krijgt de klant een advies op maat. Dit advies levert inspiratie op, maar vooral ook praktische tips over bijvoorbeeld de maatvoering van nieuw aan te schaffen meubels en de indeling daarvan. Maar denk ook aan sfeerdecoraties, toepasselijke materialen voor raam-, wand- en vloerafwerking en de verschillende materialen kleurcombinaties voor wanden en vloeren.

Op de weergegeven data zijn de woonstylisten van 10.00 tot 17.00 uur in de bouwmarkt aanwezig op de decoratie-afdeling. Om te zorgen dat het advies echt persoonlijk en passend is, wordt aangeraden om informatie en foto’s van de ruimte mee te nemen – bijvoorbeeld over de kameroppervlakte en maten van de meubels. Op het online inschrijfformulier staat duidelijk omschreven wat de woonstylisten precies nodig hebben om een goed beeld te krijgen van de beschikbare ruimte.

Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
vanhulzen•gummo•kicks
Tom Lebrechthausen
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 5430 5163
E-mail:hornbach@vhgk.nl
Over HORNBACH
Het van oorsprong Duitse familiebedrijf is in 1877 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. In 1997 opende HORNBACH de eerste Nederlandse vestiging in Zaandam. Inmiddels is dit aantal vertienvoudigd en met succes. HORNBACH won al meerdere malen de prestigieuze Retail Jaarprijs in de categorie “Beste Bouwmarkt van Nederland”. De basis van de succesvolle formule HORNBACH zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, een enorm assortiment, grote voorraden, deskundig advies en competente service. Elke dag, voor elke klant, voor elk project. Er is altijd iets te doen.
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall