HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach neemt Robomow 2011 Retail Series op in het assortiment

Na een proefperiode, breidt Hornbach zijn tuinassortiment nu uit met retailmodellen van Robomow. Hornbach stapt in op het moment dat de keuze voor een volautomaat voor de gazonsverzorging vanzelfsprekend wordt: in het hoogste marktsegment verdubbelde Robomow zijn verkopen binnen twee seizoenen. Hornbach voert de Robomow-retailmodellen City 120 (tot 1500 m2) en City 110 (tot 500 m2): beide volautomaten met basisstation.

Naast ´Bouwen´ en ´Wonen´, is ´Tuin´ voor Hornbach de derde productcategorie. In april wijdden de Hornbach-filialen nog projectshows aan het gazon, over aanleg en onderhoud, en met gratis bodemanalyses. De Robomow modellen zijn in actie te zien op de tuinafdelingen van de filialen.

De volautomatische gazonmaaiers van Robomow zijn helemaal uitontwikkeld en worden nu snel populair. De voordelen zijn groot. De nieuwste modellen zijn optimaal in gemak, gazonskwaliteit, veiligheid en milieu. En de eigenaren hebben er geen omkijken naar.

Hans van Bemmel, tuininkoper bij Hornbach: ”De Robomow volautomatische gazonsmaaier werkt helemaal zelfstandig en zonder toezicht. Zo kan de tuinbezitter pas echt van zijn vrije tijd in de tuin genieten.”

De Robomow City 120 en City 110 zijn zeer krachtig. Daardoor hebben ze een groot bereik en kunnen ze ook ruiger terrein en lang gras aan. Robomow werkt met een eenmalig te trekken begrenzingsdraad voor vrije gazonsvormen en maait als enige breder dan zijn wielen. Daardoor is het ook een echte randmaaier, voor strakke randen, zelfs langs grillige gazons.

Robomow is zowel een zorgeloze gemaksmaaier voor een schitterend gazon, als een milieumaaier. Hij versnippert het maaisel tot meststof, is zuinig en veilig, en maait op door de eigenaar bepaalde tijden. Elke Robomow heeft de Ecostand en messen volgens gepatenteerde technologie – voor geruisarm werken, een groter bereik en het beste maairesultaat. De sterkste 24-volts-tractieaccu´s zorgen voor een bereik van minstens 500 m2 tot zelfs 1500 m2.

Het topmodel volautomatische gazonmaaier is de Robomow City 120
– Voor gazons tot 1500 m2
– Met basisstation en maaiprogramma – geen omkijken naar
– Snel klaar met het zware werk dankzij de 53 cm-maaibreedte van het driemessensysteem
– Mulchmaaier die het maaisel composteert
– Randmaaien

Het bestverkopende model is de Robomow City 110
– Voor gazons tot 500 m2
– Met basisstation en maaiprogramma – geen omkijken naar
– Compacte mulchmaaier composteert het maaisel met éénmes-systeem
– Randmaaien

Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke familieonderneming met een bedrijfshistorie van meer dan 130 jaar. Binnen het concern werken meer dan 13.000 mensen. In Nederland heeft het concern negen vestigingen. HORNBACH is zes achtereenvolgende jaren uitgeroepen tot `Beste Bouwmarkt van Nederland’ (ING Retailprijs / De Telegraaf / Elsevier). De basis voor dit succes zijn de vijf kernwaarden: laagste-prijsgarantie, deskundig advies, bekwame serviceverlening, een enorm assortiment en grote voorraden.

Over Robomow
Robomow is het toonaangevende merk op het gebied van volautomatische gazonmaaiers, die mensen van de maairoutine bevrijden. Robomow draagt gemak, maaikwaliteit en milieu hoog in het vaandel en richt zich op duurzame producten en toepassingen. Meer informatie biedt www.robomow.nl.

Lees ook ...