Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Oog in Al gaat voor Europees record

Oog in Al gaat voor Europees record

Hornbach levert technisch hoogstandje met langste ontbijttafel

In de Utrechtse wijk Oog in Al vindt zondagochtend een groots opgezette recordpoging plaats. Ruim 1.200 wijkbewoners nemen vanaf 10.30 uur plaats aan een ontbijttafel van 312 meter lang. Hiermee doet de lokale Oranje- en Wijkvereniging een gooi naar het Europese record. De recordpoging staat in het teken van het 75-jarig bestaan van de wijk Oog in Al, in het weekend van 20 t/m 22 september.

De langste tafel van Europa wordt zondagochtend midden in het centrum van de wijk Oog in Al neergezet. Kaarsrecht en uit één deel. Een technisch hoogstandje, waarvoor de hulp Hornbach Nieuwegein is ingeschakeld. Medewerkers van deze bouwmarkt leveren alle materialen, zoals houtplaten (OSB), schragen en laminaat. De houtplaten worden op de schragen gelegd en het laminaat komt daarbovenop.

Belangeloze inzet

“We wilden graag een spectaculair wijkevenement waar zo veel mogelijk mensen op afkomen”, vertelt Mart Rienstra namens de organisatie. “Iets waar jong en oud aan kan meedoen. En wat is dan op een zondagochtend aansprekender dan een goed en gezellig ontbijt? Zo kwamen we op het idee van de langste tafel. Super dat een partij als Hornbach dan bereid is mee te helpen. De recordpoging valt of staat tenslotte met die tafel. En wil je een partij die zich qua kennis en doe-het-zelfmateriaal echt onderscheidt, kom je uit bij Hornbach. We hebben als organisatie dus erg veel waardering voor de belangeloze inzet van deze bouwmarkt. Mooi om zo met elkaar geschiedenis te schrijven!”

We wilden graag een spectaculair wijkevenement waar zo veel mogelijk mensen op afkomen. Iets waar jong en oud aan kan meedoen. En wat is dan op een zondagochtend aansprekender dan een goed en gezellig ontbijt?
Mart Rienstra, Oranje- en Wijkvereniging Oog in Al

Super dat een partij als Hornbach dan bereid is mee te helpen. De recordpoging valt of staat tenslotte met die tafel. En wil je een partij die zich qua kennis en doe-het-zelfmateriaal echt onderscheidt, kom je uit bij Hornbach. We hebben als organisatie dus erg veel waardering voor de belangeloze inzet van deze bouwmarkt. Mooi om zo met elkaar geschiedenis te schrijven!
Mart Rienstra, Oranje- en Wijkvereniging Oog in Al

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall