Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Optimaal wooncomfort met woonwerelden herfst en winter 2016/2017

Met Hornbach comfort, geborgenheid en gelukzaligheid in huis

Het zomerseizoen is nog niet echt ten einde, maar het volgende seizoen staat alweer klaar. Net zoals de nieuwe woontrends van Hornbach. Voor komend najaar is er door designers, trendonderzoekers, inkopers en marketingexperts samen gekeken naar het juiste wooncomfort.

Als het om trends gaat, is het soms lastig om in de toekomst te kijken. Maar om zo goed mogelijk in de buurt te komen, heeft Hornbach alle beschikbare experts bij elkaar geroepen en geluisterd naar de wensen van de klant. Omdat deze bouwmarkt beseft dat wonen meer is dan inrichting alleen. Comfort, geborgenheid en gelukzaligheid zijn minstens zo belangrijk. Zo maak je van een huis een echt thuisgevoel. Dit is mogelijk dankzij de vier verschillende woonwerelden vol comfort, gemak en klasse. De inrichtingstrends van komend najaar zijn Scandinavian touch, Modern rustic, House of elegance en Magic moments.

Scandinavian touch
Deze woonwereld zet in op tijdloos design. Lichte kleuren die voor gemoedelijkheid zorgen, voorzien van Scandinavische flair. Elementen van licht hout en vintage. Wooncomfort en functionaliteit staan hierbij centraal. De inrichtingsstijl combineert oppervlakken en natuurlijke structuren in een marmer- of steendesign. Eenvoudig en puur en ideaal voor starters.

Modern rustic
Een woontrend die laat zien dat modern wonen ook werkt met natuurlijke en duurzame producten. Dit interieurontwerp richt zich daarom op hoogwaardige, tijdloze en dus duurzame producten. Voor een huiselijke sfeer zorgen knusse vachten en zachte kussens, gezellige zitelementen, een open haard en veel kaarsen. Maar ook linnen stoffen en wollen tapijten geven de ruimtes de juiste sfeer. Allerlei elementen die zorgen voor een warm thuis.

House of elegance
Dit interieurontwerp combineert het moderne van vandaag met retro-elementen van vroeger. Een samenspel dat zorgt voor een mysterieuze lichtheid en gedistantieerde elegantie. Witte vlakken compenseren de dominante vlakken met patronen. Er wordt speels gebruikgemaakt van fluweel en zijde. Een fotogalerij en een open haard geven de ruimte een huiselijke sfeer: een sfeer vol persoonlijkheid en extravagantie.

Magic moments
Een inrichtingsstijl voor elegant wonen: wooncomfort en gemoedelijkheid gecombineerd met een feestelijk-theatrale flair. Kwasten, pluimen en franjes zijn momenteel zeer trendy en zorgen ook in je huis voor modieuze accenten. Lampen en tafels van messing, evenals glanzende, glinsterende woonaccessoires, zoals kussens, gordijnen en fotolijsten, ronden deze woonwereld geheel in stijl af.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall