Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Uw lezers niet tegen een muur van stalen laten aanlopen?

Een fleurige kamer met vlinders of bloemen, of juist eens iets heel anders, muren met krantenknipsels bijvoorbeeld…? Veel mensen lopen bij de inrichting van hun huis tegen een muur van behangstalen op. Als vakjournalist kunt u ze helpen door die muur heen te breken.

U bent de bron van inspiratie die mensen nodig hebben bij de start van hun project. Maar u bent ook maar een mens. Ook u moet een keuze maken, een voorselectie, uit al het moois wat er op de markt is. Hornbach heeft alvast wat voorwerk gedaan. Om een idee te geven van de diversiteit van de beschikbare behangsoorten, hebben onze experts een map samengesteld met een bescheiden selectie.

De map is per direct verkrijgbaar voor woonstylisten en journalisten. Als journalist kunt u de map hier aanvragen, waarna u gratis gebruik kunt maken van de ruim 300 soorten behang die Hornbach op voorraad heeft!

Kom ook gerust eens langs in één van onze vestigingen (zie www.hornbach.nl) om te ervaren wat Hornbach verder te bieden heeft aan woonaccessoires. Onze grote filialen hebben van alles in huis om uw reportage compleet te maken. Denk aan vrolijke kinderkamerartikelen, moderne raambekleding, sfeervolle decoratiematerialen, kleurrijke wanddoeken en niet-alledaagse kamerplanten.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall