Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Zelf aan de slag met nieuwste woontrends

Onder begeleiding van experts behangen, schilderen en klikvinyl leggen bij Hornbach

Je interieur een update geven en voorzien van de nieuwste trends? Dat doe je in een handomdraai na het bijwonen van de projectshow Woonwerelden bij Hornbach. Een interactieve en gratis sessie, welk elk weekend in september en oktober gegeven wordt. Elke vrijdag om 18:30 uur en op zaterdag om 14:00 uur en 16:00 uur.

Met het nieuwe seizoen voor de deur, breekt ook de ideale tijd aan om het interieur te vernieuwen. Maar hoe pak je dat aan? Welke kleuren kies je en voor welke stijl ga je? Tijdens projectshow Woonwerelden toont Hornbach de nieuwste woontrends aan de hand van vier interieurstijlen: Living with Art, Modern Elegance, Sunny Place en Planet Home. Deze worden compleet met kleurstijlen en accessoires gepresenteerd. “Maar we gaan nog een stapje verder”, vertelt Maarten Post, Marketing Manager van Hornbach Nederland. Naast een flinke dosis inspiratie en kleuradvies, gaan onze vakmensen concreet met je aan de slag en geven tips & tricks op het gebied van behangen, het schilderen van (klein)meubels en het leggen van klikvinyl.”

Zelf behangen en schilderen
Behang is het ideale middel om een interieur een complete metamorfose te geven. Maar het moet wel strak zitten. “Tijdens de projectshow laten onze experts zien hoe je strak en stijlbewust kunt behangen met vliesbehang. Daarbij gaan zij in op uitdagingen zoals de hoek- en plafondaansluiting”, aldus Maarten Post. Behalve behangen, gaan we tijdens de projectshow ook verven. De specialisten van Hornbach tonen hoe je makkelijk zelf een houten kist kunt transformeren tot eye-catcher met krijtverf.

Gedurende de laatste vier weken van de Projectshow, vanaf 1 oktober, worden er ook demonstraties klikvinyl leggen gegeven: de vloertrend voor komend najaar. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall