Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Duizenden zzp’ers vieren vijfjarig bestaan ProfiConcept

Extra aandacht voor die stoere vakmensen in de bouw. Vanuit die gedachte biedt Hornbach professionele klussers al vijf jaar het ProfiConcept aan. Het ProfiConcept is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen servicepakket, waar duizenden Nederlandse Profi’s gebruik van maken. En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Hornbach dit najaar voor deze vakmensen speciale Profidagen (van ontbijt tot borrel) in verschillende vestigingen door het hele land.

De Profi’s kunnen deze dagen tussen 08.00 en 19.00 uur onder meer rekenen op demonstraties van leveranciers en een update over ontwikkelingen in hun vakgebied. Uiteraard omringd door professionele vakgenoten, vanuit allerlei bouwdisciplines. Hornbach viert met dit initiatief het vijfjarig jubileum van het ProfiConcept, dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een complete gereedschapskist met alles wat een vakman of -vrouw nodig heeft om tijd en geld te besparen. Van inkoopvoordelen en betalingsregelingen tot een persoonlijk aanspreekpunt en eigen onlineplatform.

Meer informatie over onder andere het programma, de locaties, tijden en aanmelden kan worden verkregen via http://www.hornbachprofi.nl/profi_page.asp?id=8.

Tijd over voor het echte vakwerk

“Deze speciale service voor professionele klussers komt er eigenlijk op neer dat je meer tijd overhoudt voor het echte vakwerk”, licht Michael van der Geest, manager verkoop & service van Hornbach Bouwmarkt Nederland, toe. “De rest nemen wij als het ware uit handen. En dat begint er al mee dat ze voor hun werk bij ons terechtkunnen, vanaf 07.00 uur. Alle voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat Profi’s zich kunnen concentreren op het vak waarin ze goed zijn, het vak waarvoor ze zelf hebben gekozen. Zie dit initiatief dus vooral als een steuntje in de rug voor vakmensen in de bouw.” ProfiKlanten hebben bovendien ook het voorrecht op allerlei, exclusieve deals. “Dat kan heel vakgericht zijn, zoals het bezoeken van een fabriek of bijwonen van een demo”, vertelt Van der Geest. “Maar het is ook mogelijk om, bijvoorbeeld, een navigatiesysteem tegen een aantrekkelijke prijs te kopen. Of zelfs om gewoon eens met zakenrelaties uit eten te gaan. Ook dat soort zaken verstaan wij onder speciale service voor Profi’s!”

ProfiConcept

Het HORNBACH ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. HORNBACH biedt de Profi’s meerwaarde door privileges en ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers en een vast aanspreekpunt tot zijn beschikking. Deze speciale aandacht voor de professionele klusser blijkt een gat in de markt. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels aangesloten bij het ProfiConcept van HORNBACH.

Deze speciale service voor professionele klussers komt er eigenlijk op neer dat je meer tijd overhoudt voor het echte vakwerk.
Michael van der Geest, Manager verkoop & service Hornbach Nederland

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall