Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Klusbijbel toe aan zesde druk

Het ProfiBoek, de klusbijbel van Hornbach, is toe aan alweer zijn zesde editie. Het ProfiBoek is daarnaast online te raadplegen, zodat het voor professionele klanten mogelijk is hun projecten via www.hornbachprofi.nl te plannen.

De uitgave van dit boekwerk vloeit voort uit het door Hornbach ontwikkelde ProfiConcept, voor vakmensen in de bouw. De meerwaarde van dit ProfiConcept zit onder andere in de persoonlijke benadering, ruime openingstijden (van 07.00 uur tot 21.00 uur), coulante betaalmogelijkheden (achteraf en op rekening), probleemloze goederenterugname én de Profipacks: meer kopen = minder betalen. Verder is het mogelijk online te bestellen en om producten op het adres naar keuze te laten afleveren.

Digitale gereedschapskist

“Al die voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat Profi’s zich kunnen concentreren op het vak waarin ze goed zijn, het vak waarvoor ze zelf hebben gekozen”, vertelt Profi Manager Edward Meijers. “Dat wij het ProfiBoek op deze manier aanbieden, is binnen de doe-het-zelfbranche uniek. Het aantal zzp’ers met digitale middelen in hun gereedschapskist is nog relatief bescheiden, maar stijgt wel in hoog tempo. Daar spelen wij met deze nieuwe editie zo goed mogelijk op in.” Inhoudelijk is het ProfiBoek volgens Meijers weer helemaal up-to-date. “Het is alweer de zesde druk en inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd assortimentsboek. Een overzichtelijke catalogus die klanten niet alleen gebruiken om te bepalen of ze artikelen bij ons willen inkopen, maar ook om offertes te kunnen maken.”

Al die voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat Profi’s zich kunnen concentreren op het vak waarin ze goed zijn, het vak waarvoor ze zelf hebben gekozen.
Edward Meijers, Profi Manager bij Hornbach

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall