Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach beloont trouwe klanten met ‘Week van de Profi’

Hornbach beloont trouwe klanten met ‘Week van de Profi’

Een volle week vol verrassingen

Trouwe klanten. Dé basis waarop Hornbach drijft. Hoog tijd om voor deze klanten iets terug te doen. Daarom wordt van 14 tot en met 18 maart `De Week van de Profi’ georganiseerd. Een week waarin Hornbach Profiklanten centraal stelt. Een week waarin elke dag dankjewel wordt gezegd. En elke dag anders. Een ontbijt, een goodiebag, het graveren van gereedschap. Meer informatie staat op www.hornbach.nl/profiservice.

Het is tijd om de blik op trouwe klanten te richten. Klanten die Hornbach altijd weten te vinden. Tijd om deze professionals eens goed de waarheid te zeggen. De waarheid die bestaat uit dankbaarheid. Dankbaarheid die getoond gaat worden door waardering. Waardering die zal blijken uit De Week van de Profi. Een week lang egards, respect en ontzag. Met elke dag een ontbijt. Net zoals een dagelijkse kassabonactie. Maandag de naam in het gereedschap graveren en dinsdag naar huis met een goodiebag. De auto is natuurlijk ook een belangrijk gereedschap. Vrijdag daarom Autowasdag.

Hornbach ProfiConcept
Het Hornbach ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. Hornbach biedt de Profi’s meerwaarde door privileges, zoals ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn beschikking, en een aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Door deze speciale aandacht krijgen de professionele klussers het advies dat ze zoeken en worden ze snel geholpen. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels aangesloten bij het ProfiConcept van Hornbach.

Hornbach wil professionele klussers in deze periode kennis laten maken met de voordelen van het ProfiConcept: van ruime openingstijden en betalingsregelingen, tot een persoonlijk aanspreekpunt en eigen online platform. “Deze speciale service voor professionele klussers komt er eigenlijk op neer dat zij meer tijd overhouden voor het echte vakwerk”, licht Michael van Geest van Hornbach toe. “De rest nemen wij als het ware uit handen. Alle voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat Profi’s zich kunnen concentreren op het vak waarin ze goed zijn, het vak waarvoor ze zelf hebben gekozen. Zie dit initiatief dus vooral als een steuntje in de rug voor vakmensen in de bouw.”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall