Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Landelijke week voor de professionele klusser

Van 13 tot en met 17 maart is het weer zover: de Profi-week. Een week waarbij Hornbach speciaal in het teken staat van professionele klussers. Vijf dagen lang waarin professionele klussers in de watten worden gelegd. De klusbus laten wassen, een emmer vol cadeaus of naar de kapper.

Geen dag van de Profi, maar een week van de Profi. Want als Hornbach uitpakt voor haar professionele klussers, doet ze dat goed. “Onze ProfiKlanten zijn belangrijk voor ons en hebben enorm bijgedragen aan ons huidige succes”, zegt Michael van der Geest – Manager ProfiConcept, Verkoop en Service – hierover. “Daarvoor willen wij ze bedanken, vandaar dat we ieder jaar de week van de Profi organiseren. Zo kunnen ze nog even genieten van de stilte voor de storm”, lacht Michael. “Want het voorjaar staat voor de deur en projecten worden weer opgestart. We mogen de mouwen weer opstropen.” Nog geen ProfiKlant? Kom dan tijdens de Profiweek kennis maken met het ProfiConcept.

Over het ProfiConcept
Het Hornbach ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. Hornbach biedt de Profi’s meerwaarde door privileges, zoals ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn beschikking en een aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Door deze speciale aandacht krijgen de professionele klussers het advies dat ze zoeken en worden ze snel geholpen. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels bij het ProfiConcept van Hornbach aangesloten.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall