Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Week van de Profi Hornbach

Landelijke week voor de professionele klusser

Van 13 tot en met 17 maart is het weer zover: de Profi-week. Een week waarbij Hornbach speciaal in het teken staat van professionele klussers. Vijf dagen lang waarin professionele klussers in de watten worden gelegd. De klusbus laten wassen, een emmer vol cadeaus of naar de kapper.

Geen dag van de Profi, maar een week van de Profi. Want als Hornbach uitpakt voor haar professionele klussers, doet ze dat goed. “Onze ProfiKlanten zijn belangrijk voor ons en hebben enorm bijgedragen aan ons huidige succes”, zegt Michael van der Geest – Manager ProfiConcept, Verkoop en Service – hierover. “Daarvoor willen wij ze bedanken, vandaar dat we ieder jaar de week van de Profi organiseren. Zo kunnen ze nog even genieten van de stilte voor de storm”, lacht Michael. “Want het voorjaar staat voor de deur en projecten worden weer opgestart. We mogen de mouwen weer opstropen.” Nog geen ProfiKlant? Kom dan tijdens de Profiweek kennis maken met het ProfiConcept.

Over het ProfiConcept
Het Hornbach ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. Hornbach biedt de Profi’s meerwaarde door privileges, zoals ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn beschikking en een aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Door deze speciale aandacht krijgen de professionele klussers het advies dat ze zoeken en worden ze snel geholpen. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels bij het ProfiConcept van Hornbach aangesloten.

Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
vanhulzen•gummo•kicks
Tom Lebrechthausen
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 5430 5163
E-mail:hornbach@vhgk.nl
Over HORNBACH
Het van oorsprong Duitse familiebedrijf is in 1877 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. In 1997 opende HORNBACH de eerste Nederlandse vestiging in Zaandam. Inmiddels is dit aantal vertienvoudigd en met succes. HORNBACH won al meerdere malen de prestigieuze Retail Jaarprijs in de categorie “Beste Bouwmarkt van Nederland”. De basis van de succesvolle formule HORNBACH zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, een enorm assortiment, grote voorraden, deskundig advies en competente service. Elke dag, voor elke klant, voor elk project. Er is altijd iets te doen.
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Twitter
Social wall
Facebook
Social wall